Sveltus Banca de exercitii reglabila 7800

de la 1 220.00 lei (2 magazine)
Banca de exercitii reglabila Sveltus 7800, banca reglabila in 5 pozitii este un echipament esential pentru antrenamentul la domiciliu. Ofera 6 pozitii diferite de antrenament, din care una declinat pe care le puteti folosi pentru a va antrena intregul corp. Lucrati bicepsul, tricepsul, abdomenul, umerii, pieptul, spatele si picioarele, cu zeci de exercitii variate. Include scaun cu perna groasa pentru un confort maxim. ...

Descriere


Sveltus Banca de exercitii reglabila 7800

Banca de exercitii reglabila Sveltus 7800, banca reglabila in 5 pozitii este un echipament esential pentru antrenamentul la domiciliu. Ofera 6 pozitii diferite de antrenament, din care una declinat pe care le puteti folosi pentru a va antrena intregul corp.

Lucrati bicepsul, tricepsul, abdomenul, umerii, pieptul, spatele si picioarele, cu zeci de exercitii variate. Include scaun cu perna groasa pentru un confort maxim.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sveltus Banca de exercitii reglabila 7800 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sveltus Banca de exercitii reglabila 7800 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.