Svelt Scara Regina Special 6 trepte

Svelt Scara Regina Special 6 trepte
imagine exemplificativa

Evolutie pret
1,028.48 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Svelt Scara Regina Special 6 trepte


SCARĂ DIN ALUMINIU CU NERVURI CU O LATURĂ DE URCAT:


Asamblare trepte/montanţi prin intermediul sudurii. Scară dotată cu parapet şi mână curentă pentru urcat.


Comodă şi uşoară oferă o mare stabilitate şi datorită unor montanţi perfect dimensionaţi şi cu tampoane late de la bază anti-alunecare.


Dotată cu un manual de instrucţiuni şi întreţinere şi cu etichetă de instrucţiuni şi identificare care ajută clientul în utilizarea scării.


COMPONENTE


Protecţie corp (parapet) de 60 cm cu mână curentă laterală permite o utilizare în siguranţă şi comod deoarece operatorul se poate prinde sau sprijini de scară în timpul utilizării


Dispozitivele anti-deschidere accidentală împiedică scara să se deschidă în afară de cazul unei normale utilizări. Acest lucru este împiedicat şi de platformă, drept care acest dispozitive trebuie considerate “sistem de siguranţă redundant”.


Tampoanele anti-alunecare dau stabilitate scaunului care nu se mişcă în timpul utilizării. Partea terminală a montanţilor este ranforsată de contrafişe pentru a evita ruperea acestora datorată unor lovituri şi unei utilizări eronate.


Tăviţa şi planul suport scule / pachete din aluminiu pentru sprijinirea şuruburilor şi a diverselor scule.


Treptele anti-alunecare sunt prinse pe montanţi prin intermediul unei suduri certificate conform normei europene ISO 9000. Acest lucru face ca scaunul să fie monolitic, rezistent şi durabil, având în vedere faptul că lipsesc niturile şi îmbinările cu bordură care cu timpul permit un anumit joc, care slăbeşte în mod inevitabil structura.


Pasul (distanţa) între trepte este de 25 cm.


Latime treptei este de 8 cm.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Svelt Scara Regina Special 6 trepte de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Svelt Scara Regina Special 6 trepte puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Svelt Scara Regina Special 6 trepte sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]