Suunto 9 G1 Black SS050142000

1 482.00 lei (1 magazin)
Suunto 9 Testerul sportiv Suunto 9 face mai ușor și mai distractiv să depășească granițele, înregistrările și provocările decât oricând . Faceți cunoștință cu noul dvs. partener, care cu siguranță nu vă va dezamăgi cu privire la orice aventură. Ceasul impresionează prin designul său elegant , care se potrivește perfect cu o îmbrăcăminte formală. La prima vedere, cazul atrage cu un cadru de oțel și butoane ușor de utilizat. Puneți ceasul pe încheietura ...

Descriere


Suunto 9 G1 Black SS050142000

Suunto 9 Testerul sportiv Suunto 9 face mai ușor și mai distractiv să depășească granițele, înregistrările și provocările decât oricând . Faceți cunoștință cu noul dvs. partener, care cu siguranță nu vă va dezamăgi cu privire la orice aventură. Ceasul impresionează prin designul său elegant , care se potrivește perfect cu o îmbrăcăminte formală. La prima vedere, cazul atrage cu un cadru de oțel și butoane ușor de utilizat. Puneți ceasul pe încheietura mâinii cu o curea de silicon cu funcție de clic ușor pentru a vă asigura că o altă curea este dezasamblată / tăiată. Ecranul tactil vă oferă o mare lizibilitate chiar și la soare, oferindu-vă întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor funcțiilor. Ecranul este acoperit cu o sticlă minerală durabilă. Principalul avantaj al ceasului este cu siguranță capacitatea bateriei. Ceasul oferă 3 moduri de viață a bateriei - Performanță, Rezistență și Ultra pentru 25 până la 120 de ore. Suunto 9 utilizează alerte inteligente - în funcție de istoricul activităților dvs., pentru a vă avertiza asupra posibilității de reîncărcare a bateriei. Dacă în timpul exercițiului rămâneți fără energie, ceasul recomandă automat trecerea la un mod mai economic. Suunto 9 se conectează la Suunto, care înregistrează toate datele și stochează informații actualizate despre activități, somn și tendințe generale de fitness. De asemenea, vă avertizează asupra mesajelor sau a apelurilor primite. Împărtășiți momente de neuitat din activitățile dvs. și alăturați-vă ușor altor aplicații Suunto . Atât Suunto 9 cât și Suunto 9 Baro au aceleași caracteristici, cu excepția faptului că Suunto 9 Baro include un barometru, altimetru barometric și geam din safir. caracteristici: Calendar complet automat: Un sistem programat pentru mai multe decenii, datorită căruia nu veți avea de a face cu ani înșiși. Senzor încorporat al ratei cardiace: măsurarea pulsului direct al încheieturii mâinii Calcule calorice : După fiecare activitate sportivă, veți ști cât de multe calorii ați ars. Mai mult de 80 de moduri de antrenament: toată lumea va alege între modurile de pregătire prestabilite . Puteți seta propriul plan de formare și de a urmări înregistrările personale. În plus față de timpul activ petrecut în antrenament, puteți conta pe timpul de odihnă și regenerare. Notificare telefon mobil: După conectarea ceasului la telefonul mobil, puteți primi notificări despre mesaje SMS, e-mailuri, apeluri, ... Modul multisport și triatlon GPS: algoritmul Fusedtrack combină datele GPS și senzorul de mișcare pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei reducând performanțele GPS Busola - veti sti mereu care directie este spre nord. Cronometru: sincronizare cu o precizie de 1/100 și un timp de funcționare maxim de 24 de ore. Pedometru: o funcție destinată tuturor pasagerilor sau celor care au nevoie de motivație să meargă. Ceasurile și aplicațiile sunt complet în limba cehă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Suunto 9 G1 Black SS050142000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Suunto 9 G1 Black SS050142000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.