Suunto 3 All Negru SS050617000

de la 570.00 lei (2 magazine)
Celebrul  Suunto 3  inspirat de natura bogată finlandeză, este creat în primul rând pentru femei și bărbați care trăiesc prin mișcare și doresc să-și depășească limitele în fiecare zi. Principalul avantaj al ceasului este așa-numitul  plan de antrenament de șapte zile,  care  determină automat durata și intensitatea optimă  a fiecărui exercițiu. Dacă săriți un exercițiul sau efectuați mai mult decât ați pl ...

Descriere


Suunto 3 All Negru SS050617000

Celebrul Suunto 3 inspirat de natura bogată finlandeză, este creat în primul rând pentru femei și bărbați care trăiesc prin mișcare și doresc să-și depășească limitele în fiecare zi. Principalul avantaj al ceasului este așa-numitul plan de antrenament de șapte zile, care determină automat durata și intensitatea optimă a fiecărui exercițiu. Dacă săriți un exercițiul sau efectuați mai mult decât ați planificat, planul este actualizat automat pentru a ajusta pașii următori. 

Un lucru firesc este posibilitatea alegerii între mai multe moduri sportive. Împreună cu ceasul, puteți să vă dedicați activității de alergare, înot, ciclism, turism și altor sporturi, în timp ce ceasul vă va monitoriza continuu, de exemplu, viteza sau distanța parcursă. Ceasul nu se odihnește nici măcar noaptea și monitorizează calitatea și durata somnului dvs.. Odată ce asociați Suunto 3 cu aplicația mobilă, veți avea o imagine grafică, perfectă de ansamblu a tuturor activităților și informațiilor detaliate care sunt preluate și stocate. Prin intermediul aplicației este și posibil să vă urmăriți traseul pe baza GPS-ului telefonului mobil.

Ceasul este prins cu o curea textilă de înaltă calitate, care este ideală pentru purtarea zilnică. Sistemul easy-click asigură detașarea simplă și atașarea altei curele. Acest ceas inteligent va deveni un partener de încredere și de nedespărțit în activitățile dvs. zilnice.  

Funcții:

  • detectarea ritmului cardiac
  • primirea notificărilor de pe un telefon mobil
  • moduri prestabilite de antrenament pentru diverse sporturi (până la 70 de moduri sportive)
  • Asistent GPS mobil pentru măsurarea vitezei, ritmului, distanței și rutei
  • pedometru
  • monitorizarea somnului
  • numărarea caloriilor arse
  • monitorizarea stresului și a timpului de regenerare
  • Cadran nou cu funcții de exterior

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Suunto 3 All Negru SS050617000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Suunto 3 All Negru SS050617000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.