Surdic Set 2 decoraţiuni din porţelan pentru perete Golondrinas

194.00 lei (1 magazin)
Frumusețea constă în simplitate și mici detalii. Exact pe acelaşi concept mizează și brandul spaniol Surdic. Surdic creează obiecte decorative bazate pe un concept de design care se remarcă prin originalitate. Așadar, te invităm să pornești într-o aventură frumoasă, în încercarea de a-ți transforma casa într-un cămin şi viața într-o experiență de neuitat. ...

Descriere


Surdic Set 2 decoraţiuni din porţelan pentru perete Golondrinas

Frumusețea constă în simplitate și mici detalii. Exact pe acelaşi concept mizează și brandul spaniol Surdic. Surdic creează obiecte decorative bazate pe un concept de design care se remarcă prin originalitate. Așadar, te invităm să pornești într-o aventură frumoasă, în încercarea de a-ți transforma casa într-un cămin şi viața într-o experiență de neuitat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Surdic Set 2 decoraţiuni din porţelan pentru perete Golondrinas de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Surdic Set 2 decoraţiuni din porţelan pentru perete Golondrinas sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.