Suport pentru farfurie de lemn 22cm

25.00 lei
(1 magazin)
Suport farfurie decorativa suport de lemn 22cmSuport pentru farfurie, placheta, suport de lemn pentru farfurie decorativa sau alt obiect pentru expunere. Foloseste un suport pliabil ideal pentru expunere obiecte decorative pentru birou!Poti folosi un suport pentru farfurie decorative si alte obiecte de expus pe birou. Alege un suport pentru farfurie cu dimensinile potrivite pentru obiectul pe care il vrei expus.Daca este prea mic, suportul nu va putea sustinea obiectul respectiv. daca ...

Descriere


Suport pentru farfurie de lemn 22cm

Suport farfurie decorativa suport de lemn 22cm
Suport pentru farfurie, placheta, suport de lemn pentru farfurie decorativa sau alt obiect pentru expunere. Foloseste un suport pliabil ideal pentru expunere obiecte decorative pentru birou!

Poti folosi un suport pentru farfurie decorative si alte obiecte de expus pe birou. Alege un suport pentru farfurie cu dimensinile potrivite pentru obiectul pe care il vrei expus.

Daca este prea mic, suportul nu va putea sustinea obiectul respectiv. daca este prea mare, partea superioara a suportului va fi vizibila deasupra obiectului expus.

Suportul de farfurie este pliabil, prins cu balamale metalice. Pentru a pune in valoare o farfurie decorativa sau un alt obiect pentru birou, folositi un suport de lemn pliabil!
Specificatii:
  • Dimensiuni: 22cm inaltime
  • Material : Lemn
  • Livrare: 24-48 de ore dupa confirmare

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Suport pentru farfurie de lemn 22cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Suport pentru farfurie de lemn 22cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.