Suport din lemn decorativ 18cm

20.00 lei
(1 magazin)
Suport farfurii 18cm din lemn pentru expunereSuport din lemn decorativ 18cm pentru expunere farfurii decorative, plache si alte obiecte cu inaltimea sau diametru minim de 18cm.Pentru expunerea obiectelor decorative pe birou sau alte suprafete plane, folosim un suport pentru farfurii din lemn roscat.Asigura-te ca obiectul decorativ pe care doresti sa-l expui nu este foarte lat sau nu depaseste 25cm diametru. Pentru a avea stabilitate, suportul se deschide total inainte de a monta farfur ...

Descriere


Suport din lemn decorativ 18cm

Suport farfurii 18cm din lemn pentru expunere
Suport din lemn decorativ 18cm pentru expunere farfurii decorative, plache si alte obiecte cu inaltimea sau diametru minim de 18cm.

Pentru expunerea obiectelor decorative pe birou sau alte suprafete plane, folosim un suport pentru farfurii din lemn roscat.

Asigura-te ca obiectul decorativ pe care doresti sa-l expui nu este foarte lat sau nu depaseste 25cm diametru. Pentru a avea stabilitate, suportul se deschide total inainte de a monta farfuria, placheta sau obiectul decorativ.
Specificatii:
  • Dimensiuni: 18cm inaltime
  • Material: lemn/fibre de lemn
  • Recomandare: Suportul este recomandat, de regula, pentru farfurii cu diametrul sau inaltime intre18 si 25cm.
  • Exista si exceptii: Nu este nici o problema daca uneori, inaltimea suportului depaseste pe cea a obiectului decorativ.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Suport din lemn decorativ 18cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Suport din lemn decorativ 18cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.