Suport de lemn pentru farfurii 15cm

15.00 lei
(1 magazin)
Suport din lemn pentru farfurii 15cm[caption id="attachment_24180" align="alignright" width="372"] Suport de lemn roscat pentru farfurii decorative[/caption]Suport de lemn pentru farfurii 15cm, accesoriu util in casa, pentru expunere farfuriioare si alte obiecte decorative de dimensiuni mai reduse.Poti pune in valoare un obiect, folosind un suport din lemn pentru expunere. Acest suport pentru expunere obiecte decorative este plaibil.Poti vedea imaginea alaturata, recomandata ca exemplu ...

Descriere


Suport de lemn pentru farfurii 15cm

Suport din lemn pentru farfurii 15cm
[caption id="attachment_24180" align="alignright" widthh\="372"] Suport de lemn roscat pentru farfurii decorative[/caption]

Suport de lemn pentru farfurii 15cm, accesoriu util in casa, pentru expunere farfuriioare si alte obiecte decorative de dimensiuni mai reduse.

Poti pune in valoare un obiect, folosind un suport din lemn pentru expunere. Acest suport pentru expunere obiecte decorative este plaibil.

Poti vedea imaginea alaturata, recomandata ca exemplu. Farfuria expusa nu este inclusa in pret.

Pentru stabilitate, va recomandam sa expuneti farfurioare sau plachete care nu depasesc latimea sau diametru de 20cm.
Specificatii suport:
  • Material: lemn/fibre de lemn
  • Dimensiuni: 15cm inaltime
  • Recomandari: Pentru plachete sau farfurii decorative de dimensiuni mai reduse.
  • Acest suport poate fi utilizat pentru farfurii sau obiecte decorative care nu depasesc 22 cm inaltime sau diametru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Suport de lemn pentru farfurii 15cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Suport de lemn pentru farfurii 15cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.