Suport de lemn pentru farfurie 20cm

22.00 lei (1 magazin)
Suport de lemn pentru farfurie suport 20cm Suport de lemn pentru farfurie, suport 20cm inaltime pentru farfurii si platouri decorative. Pune in valoare o farfurie decorativa sau alt obiect pentru birou, folosind un suport de farfurie decorativa! Fiecare suport pentru farfurii este facut din lemn vopsit in rosu inchis, negru  sau maro pentru a pune in valoare obiectul expus. Inaltimea farfuriei trebuie sa depaseasca ialtimea suportului de expunere cu cel putin 1-2 cm. in acelasi timp ...

Descriere


Suport de lemn pentru farfurie 20cm

Suport de lemn pentru farfurie suport 20cm
Suport de lemn pentru farfurie, suport 20cm inaltime pentru farfurii si platouri decorative. Pune in valoare o farfurie decorativa sau alt obiect pentru birou, folosind un suport de farfurie decorativa!

Fiecare suport pentru farfurii este facut din lemn vopsit in rosu inchis, negru  sau maro pentru a pune in valoare obiectul expus.

Inaltimea farfuriei trebuie sa depaseasca ialtimea suportului de expunere cu cel putin 1-2 cm. in acelasi timp, exista o dimensiune minima a suportului in functie de marimea obiectului expus.
Detalii suport de farfurii:
  • Dimensiuni suport de farfurie decorativa 10x20cm
  • Material: fibre de lemn
  • Recomandare: A se folosi pentru obiecte decorative cu diametrul intre 18 si 30cm
  • Deschideti suportul, total inainte de a monta farfuria sau placheta!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Suport de lemn pentru farfurie 20cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Suport de lemn pentru farfurie 20cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.