Sumo Digital Hotshot Racing NSW

125.25 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Hotshot Racing este un joc de curse în stil arcade, extrem de rapid, care combină manevrarea driftului, imagini retro ascuțite și un sentiment incredibil de viteză pentru a crea o experiență de conducere exaltantă.16 circuite de curse, care oferă răsuciri, curbe și drepte care să va conducă la curse rapide.Modurile Cronometru și Grand Prix se adresează celor cărora le place să concureze în formate clasice de curse, în timp c ...

Descriere


Sumo Digital Hotshot Racing NSW

Descrierea Produsului:


Hotshot Racing este un joc de curse în stil arcade, extrem de rapid, care combină manevrarea driftului, imagini retro ascuțite și un sentiment incredibil de viteză pentru a crea o experiență de conducere exaltantă.

16 circuite de curse, care oferă răsuciri, curbe și drepte care să va conducă la curse rapide.
Modurile Cronometru și Grand Prix se adresează celor cărora le place să concureze în formate clasice de curse, în timp ce modurile „Polițiști și tâlhari” și „Conducere sau explodare” oferă moduri noi de a juca.

Fiecare mod este disponibil cu un singur jucător, cu patru jucători pe ecran divizat și cu opt jucători, în timp ce Cronometrul este doar pentru un singur jucător.Modurile pentru un singur jucător rulează la 60 FPS, pentru a oferi una dintre cele mai rapide descrieri de curse posibile.

Înregistrați recorduri de tur pentru a ridica clasamentele globale sau descărcați ture fantomă pentru a se potrivi liniilor de curse cu cele mai bune.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sumo Digital Hotshot Racing NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sumo Digital Hotshot Racing NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.