Subsonic Incarcator Dublu Charge And Play Cable

45.73 lei
(1 magazin)
Incarcator Dublu Subsonic Charge And Play Cable Xbox One Incarcator Dublu Subsonic Charge And Play Cable Xbox One este un produs lansat de Subsonic la data de 20.11.2015Acest cablu de alimentare USB cu conector dual, ofera posibilitatea de joc din partea a doua persoane in timp ce controller-ele dumneavoastra se incarca, va puteti bucura de experienta jocurilor. Datorita conectorului utilizati un singur port USB de pe consola, deoarece lungimea cablului este de 3 metri. ...

Descriere


Subsonic Incarcator Dublu Charge And Play Cable

Incarcator Dublu Subsonic Charge And Play Cable Xbox One

Incarcator Dublu Subsonic Charge And Play Cable Xbox One este un produs lansat de Subsonic la data de 20.11.2015

Acest cablu de alimentare USB cu conector dual, ofera posibilitatea de joc din partea a doua persoane in timp ce controller-ele dumneavoastra se incarca, va puteti bucura de experienta jocurilor. Datorita conectorului utilizati un singur port USB de pe consola, deoarece lungimea cablului este de 3 metri.

Caracteristici produs:

  • Greutate: 240 g
  • Dimensiune: 11 x 4 x 20 cm
  • Varsta minima recomandata: 4 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Subsonic Incarcator Dublu Charge And Play Cable de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Subsonic Incarcator Dublu Charge And Play Cable sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.