Subsonic Accesorii Microfon Camera Stream Pack

de la 1 319.00 lei
(2 magazine)
Accesorii Microfon Camera Subsonic Stream Pack Accesorii Microfon Camera Subsonic Stream Pack este un produs lansat de Subsonic la data de 25.11.2018 Pachet de accesorii pentru captura video si audio pentru streaming. Proiectat pentru a incepe cu usurinta pe Youtube si Twitch. STREAM YOUR GAME: salvati FPS-ul, luptati jocuri Royal, etc ... din consola dvs. (Playstation 4, PS4 Slim, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One, Nintendo Switch, PC) si le difuzati pe canalul dumneavoastra de Yout ...

Descriere


Subsonic Accesorii Microfon Camera Stream Pack

Accesorii Microfon Camera Subsonic Stream Pack
Accesorii Microfon Camera Subsonic Stream Pack este un produs lansat de Subsonic la data de 25.11.2018

Pachet de accesorii pentru captura video si audio pentru streaming. Proiectat pentru a incepe cu usurinta pe Youtube si Twitch.

STREAM YOUR GAME: salvati FPS-ul, luptati jocuri Royal, etc ... din consola dvs. (Playstation 4, PS4 Slim, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One, Nintendo Switch, PC) si le difuzati pe canalul dumneavoastra de Youtube.

Datorita casetei de captura a ecranului, camerei HD si microfonului, Stream Pack va permite sa difuzati imaginea jocului, imaginea (camera web) si sunetul microfonului. Ideal pentru nou-nascutul Subsonic Stream Pack contine toate accesoriile necesare pentru a va lansa pe Youtube sau Twitch.

Manualul de utilizare furnizat va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru conectarea si utilizarea perifericelor furnizate.

Caracteristici produs:
  • Greutate: 399 g
  • Dimensiune:  15 x 5 x 20 cm
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Accesorii Microfon Camera Subsonic Stream Pack

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Subsonic Accesorii Microfon Camera Stream Pack de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Subsonic Accesorii Microfon Camera Stream Pack sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.