Styler Tablou Glasspik Nature Sunlight, 50 x 125 cm

Decorează-ți pereții cu accesoriile potrivite! Destinația încăperii este un punct de pornire în alegerea decorațiunilor! Decorul, ca întreg, trebuie sa fie echilibrat, simetric. Despre brand: Styler este una dintre cele mai importante mărci specializate în decorațiuni. Acest brand polonez, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, este mereu la zi cu tendințele în materie de decorațiuni pentru pereți! Notă - Accesoriile necesare montării, cu excep ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Styler Tablou Glasspik Nature Sunlight, 50 x 125 cm

Decorează-ți pereții cu accesoriile potrivite! Destinația încăperii este un punct de pornire în alegerea decorațiunilor! Decorul, ca întreg, trebuie sa fie echilibrat, simetric. Despre brand: Styler este una dintre cele mai importante mărci specializate în decorațiuni. Acest brand polonez, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, este mereu la zi cu tendințele în materie de decorațiuni pentru pereți! Notă - Accesoriile necesare montării, cu excepția șuruburilor, sunt incluse în pachet. Pentru a le găsi, decupați cadrul acesteia conform marcajului din imagine.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Styler Tablou Glasspik Nature Sunlight, 50 x 125 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Styler Tablou Glasspik Nature Sunlight, 50 x 125 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.