Styler Tablou Glas Animals Gira, 50 x 125 cm

359.00 lei (1 magazin)
Perete gol poate fi o adevărată provocare pentru tine, dar nicidecum o misiune imposibilă. Trebuie doar să ții cont de faptul că tablourile trebuie sa fie în acord cu celelalte obiecte din încăpere și în armonie, în ceea ce privește proporțiile. Despre brand: Styler este una dintre cele mai importante mărci specializate în decorațiuni. Acest brand polonez, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, este mereu la zi cu tendințele în materie de decora ...

Descriere


Styler Tablou Glas Animals Gira, 50 x 125 cm

Perete gol poate fi o adevărată provocare pentru tine, dar nicidecum o misiune imposibilă. Trebuie doar să ții cont de faptul că tablourile trebuie sa fie în acord cu celelalte obiecte din încăpere și în armonie, în ceea ce privește proporțiile. Despre brand: Styler este una dintre cele mai importante mărci specializate în decorațiuni. Acest brand polonez, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, este mereu la zi cu tendințele în materie de decorațiuni pentru pereți! Notă - Accesoriile necesare montării, cu excepția șuruburilor, sunt incluse în pachet. Pentru a le găsi, decupați cadrul acesteia conform marcajului din imagine.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Styler Tablou Glas Animals Gira, 50 x 125 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Styler Tablou Glas Animals Gira, 50 x 125 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.