Studio Casa Lenjerie pat dublu Mally Home, 180 x 200 cm, 4 piese, bumbac ranforce, model Alvina, Roz

Lenjeriile Mally Home sunt confectionate din materiale de o calitate superioara, 100% bumbac ranforce si au diferite imprimeuri. Odihna in aceste minunate lenjerii de pat va fi una reconfortanta si revigoranta si iti va oferi energia de care ai nevoie in fiecare zi. Designul deosebit si culorile vii ale lenjeriilor Mally Home ofera personalitate si un plus de confort dormitorului tau! Caracteristici generale: Material: bumbac ranforce Numar piese: 4 Cearceaf pilota: 180 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Studio Casa Lenjerie pat dublu Mally Home, 180 x 200 cm, 4 piese, bumbac ranforce, model Alvina, Roz

Lenjeriile Mally Home sunt confectionate din materiale de o calitate superioara, 100% bumbac ranforce si au diferite imprimeuri. Odihna in aceste minunate lenjerii de pat va fi una reconfortanta si revigoranta si iti va oferi energia de care ai nevoie in fiecare zi. Designul deosebit si culorile vii ale lenjeriilor Mally Home ofera personalitate si un plus de confort dormitorului tau!

Caracteristici generale:

Material: bumbac ranforce
Numar piese: 4
Cearceaf pilota: 180 x 200 cm
Cearceaf de pat: 220 x 240 cm
2 Fete de perna:50 x 70 cm
Model: Alvina 
Culoare: Roz.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Studio Casa Lenjerie pat dublu Mally Home, 180 x 200 cm, 4 piese, bumbac ranforce, model Alvina, Roz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Studio Casa Lenjerie pat dublu Mally Home, 180 x 200 cm, 4 piese, bumbac ranforce, model Alvina, Roz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.