Strend Pro Pulverizator 1.5 L Kingjet

de la 46.80 lei (3 magazine)
Pulverizator 1.5 L Kingjet Folosit pentru pulverizarea solutilor de fertilizare, ierbicidelor, pesticidelor, detergentilor sau a altor substante chimice usoare. Compatibil cu cele mai utilizati agenti de combatere a buruienilor, pesticide, erbicide si fungicide. Nu este adecvat pentru solutii caustice sau acide. DUZA AJUSTABILA - daca doriti o ceata fina pentru plantele dvs. sau un flux continuu, veti obtine totul intr-un singur pulverizator. Pulverizatorul este usor si versati ...

Descriere


Strend Pro Pulverizator 1.5 L Kingjet

Pulverizator 1.5 L Kingjet

Folosit pentru pulverizarea solutilor de fertilizare, ierbicidelor, pesticidelor, detergentilor sau a altor substante chimice usoare.

  • Compatibil cu cele mai utilizati agenti de combatere a buruienilor, pesticide, erbicide si fungicide. Nu este adecvat pentru solutii caustice sau acide.
  • DUZA AJUSTABILA - daca doriti o ceata fina pentru plantele dvs. sau un flux continuu, veti obtine totul intr-un singur pulverizator.
  • Pulverizatorul este usor si versatil, ideal pentru pulverizarea generala atat in interior cat si in exterior.
  • Pompa dispune de garnituri de etansare puternice, inele si filtre anti-aglomerare in corpul pulverizatorului de presiune pentru o intretinere usoara.
  • Volumul recipientului este de 1,5 litri dar umpleti cu maxim 1,3 litri pentru a lasa loc de presiune.
  • Presiunea maxima¬†este de 2 bar.

Greutate: 0.44 kg

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Strend Pro Pulverizator 1.5 L Kingjet de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Strend Pro Pulverizator 1.5 L Kingjet sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.