Strend Pro Manusi de lucru Cerva Bustard PVC 10, marimea L, bumbac, PVC

Caracteristici tehnice: Mănușile BUSTARD sunt acoperite cu puncte PVC. De asemenea, sunt echipate cu un arc pe partea superioară. Nu au manșetă. Au puncte din PVC în palmă și degete. Nivel de rezistență tăiat - 1. Material: tricot bumbac. Palmă și degete: puncte din PVC. Utilizarea mănușilor: potrivită pentru manevrarea și munca generală. Ocupații: Mașini, automobile, industria ușoară, depozit, servicii și logistică, inginerie. Culoare: al ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Strend Pro Manusi de lucru Cerva Bustard PVC 10, marimea L, bumbac, PVC

Caracteristici tehnice:

Mănușile BUSTARD sunt acoperite cu puncte PVC. De asemenea, sunt echipate cu un arc pe partea superioară. Nu au manșetă. Au puncte din PVC în palmă și degete. Nivel de rezistență tăiat - 1.

Material: tricot bumbac. Palmă și degete: puncte din PVC.

Utilizarea mănușilor: potrivită pentru manevrarea și munca generală.

Ocupații: Mașini, automobile, industria ușoară, depozit, servicii și logistică, inginerie.

Culoare: alb

Standarde: EN 420: 1994, EN 388: 1994-0110

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Strend Pro Manusi de lucru Cerva Bustard PVC 10, marimea L, bumbac, PVC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Strend Pro Manusi de lucru Cerva Bustard PVC 10, marimea L, bumbac, PVC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.