Strend Pro Furtun spirala pentru gradina, extensibil TS5012, 15 m

de la 64.55 lei (4 magazine)
Acest furtun spiralat cu pistol de stropit și conector este ideal pentru grădină și nu numai. Este fabricat din material rezistent la uzură. Cu o lungime de 15 m, acesta vă poate ajuta să stropiți și în cele mai greu accesibile locuri. Pistolul are 5 functii diferite pentru difuzarea apei. Datorită formei, furtunul se strânge automat astfel nu trebuie să vă faceți grijă pentru acest lucru sau depozitare. Este recomandat pentru uzul profesional sau domestic. ...

Descriere


Strend Pro Furtun spirala pentru gradina, extensibil TS5012, 15 m

Acest furtun spiralat cu pistol de stropit și conector este ideal pentru grădină și nu numai. Este fabricat din material rezistent la uzură.
Cu o lungime de 15 m, acesta vă poate ajuta să stropiți și în cele mai greu accesibile locuri. Pistolul are 5 functii diferite pentru difuzarea apei.
Datorită formei, furtunul se strânge automat astfel nu trebuie să vă faceți grijă pentru acest lucru sau depozitare.
Este recomandat pentru uzul profesional sau domestic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Strend Pro Furtun spirala pentru gradina, extensibil TS5012, 15 m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Strend Pro Furtun spirala pentru gradina, extensibil TS5012, 15 m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.