Stihl Curatator RE 232

de la 3 941.99 lei
(2 magazine)
Este un model nou de spalator cu presiune al producatorului german, lansat în 2016. Se încadreaza în gama profesionala a aparatelor de spalat Stihl, între RE 163 si RE 281 Plus. Stihl RE 232 prezinta mai multe puncte forte pe care consumatorii profesionisti ar trebui sa le ia în considerare: este un nou model profesional de baza, prezinta o manevrabilitate excelenta si detin un filtru de apa integrat. Stihl RE 232 se adreseaza în principal urmatoarelor categorii de clienti: fermi ...

Descriere


Stihl Curatator RE 232

Este un model nou de spalator cu presiune al producatorului german, lansat în 2016. Se încadreaza în gama profesionala a aparatelor de spalat Stihl, între RE 163 si RE 281 Plus. Stihl RE 232 prezinta mai multe puncte forte pe care consumatorii profesionisti ar trebui sa le ia în considerare: este un nou model profesional de baza, prezinta o manevrabilitate excelenta si detin un filtru de apa integrat.

Stihl RE 232 se adreseaza în principal urmatoarelor categorii de clienti: fermieri, municipalitati, silvicultori, constructori, dar si sectorului de servicii cum ar fi spalatoriile auto. Puteti folosi utilajul pentru curatarea echipamentelor, a vehiculelor, a cladirilor si a suprafetelor.

În ceea ce priveste avantajele pe care acest produs le aduce pentru consumator, putem mentiona urmatoarele: ofera suport pentru pistolul de pullverizare, ceea ce furnizeaza un plus de confort utilizatorului, dispune de roti mari pentru o mobilitate crescuta si este echipat cu admisie externa de detergent si suport rotativ pentru eliberearea rapida a cablului de alimentare.

Mai mult decât atât, Stihl RE 232 dispune de un filtru de apa care protejeaza pompa si ofera o functie de filtrare profesionala, asemanatoare cu cea prezenta în modelele mai vechi RE 362 si RE 462 Plus.

 
Furtun cu insertie metalica de inalta presiune presiune

Furtunul de înalta presiune este întarita cu otel ceea ce il face foarte rezistent si durabil.

 
Diametru mare al rotilor

Diametrul marit al rotilor face transportul mai usor pentru utilizator.

 
Cap pompa aluminiu

Construita din aluminiu, pompa inalta presiune cu pistoane din otel inoxidabil este deosebit de rezistenta si durabila.

 
Maner din aluminiu

Mânerul de aluminiu robust pe carcasa permite ridicarea usoara, transportul si încarcarea curatatorului. (similar cu ilustratia)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stihl Curatator RE 232 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stihl Curatator RE 232 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.