Stef Mar Ceai de valeriana 20plicuri

5,00 lei (1 magazin)
Ceai valeriana – Datorita componentelor din uleiul volatil, in special valepotriailor respectiv acizilor valerianici, preparatele pe baza de Valeriana ( ceai valeriana ) sunt recomandate in insomnii, nervozitate, hiperexcitabilitate motorie si senzoriala, in nevroza cardiaca si ca antispastic usor. Mod de preparare ceai valeriana: Infuzie / 1-2 plicuri la o cana cu apa (250 ml); se bea o cana pe zi, seara inainte de culcare Valeriana (Valeriana officinalis) este o ...

Descriere


Stef Mar Ceai de valeriana 20plicuri

Ceai valeriana – Datorita componentelor din uleiul volatil, in special valepotriailor respectiv acizilor valerianici, preparatele pe baza de Valeriana ( ceai valeriana ) sunt recomandate in insomnii, nervozitate, hiperexcitabilitate motorie si senzoriala, in nevroza cardiaca si ca antispastic usor.

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. Mai este denumita si odolean, navalnic, gusa-porumbelului sau iarba-pisicii.

Mod de preparare ceai valeriana
Infuzie / 1-2 plicuri la o cana cu apa (250 ml); se bea o cana pe zi, seara inainte de culcare
Principalele substante active suntulei volatil, acid izovalerianic si acid valerianic, alcaloizi (catinina, alfa-metil-pirilcetona, valerianona). Preparatele din rizom (ceai, tinctura, extract uscat), administrate intern si extern (bai), sunt indicate in stari de agitatie, tulburari ale somnului si aritmii cardiace de natura nervoasa.
Utilizarea valerianei are o tradtie de peste patru mii de ani, fiind considerata o planta de referinta, atat in Europa, cat si in Asia. Investita si cu insusiri magice de tradtia populara, in ultimele patru decenii i-au fost dedicate sute si sute de studii medicale, care toate atesta acelas lucruvaleriana este una dintre cele mai eficiente remedii in tratarea tulburarilor emotionale, precum si a bolilor fizice asociate lor. O problema de extrema actualitate in vremurile noastre, care stau sub semnul tensiunii si al stresului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stef Mar Ceai de valeriana 20plicuri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stef Mar Ceai de valeriana 20plicuri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.