SteelPlay Controller Wireless Metaltech Auriu PS4

Descrierea Produsului: Controler SteelPlay Wireless MetalTech Auriu  Compatibil cu controlerul PS4TM, controlerul wireless MetalTech Steelplay vă permite să vă bucurați de consolă și vă oferă o experiență de gaming personalizată la maximum. Cu padelele posterioare, puteți efectua mișcări complexe, fără a vă ridica degetele mari de pe joystick. Sistemul său dual de vibrații vă oferă senzații și mai captivante, iar designul „metalic” va of ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SteelPlay Controller Wireless Metaltech Auriu PS4

Descrierea Produsului:
Controler SteelPlay Wireless MetalTech Auriu 
Compatibil cu controlerul PS4TM, controlerul wireless MetalTech Steelplay vă permite să vă bucurați de consolă și vă oferă o experiență de gaming personalizată la maximum. Cu padelele posterioare, puteți efectua mișcări complexe, fără a vă ridica degetele mari de pe joystick.

Sistemul său dual de vibrații vă oferă senzații și mai captivante, iar designul „metalic” va oferi mai mult stil jocului vostru.
 


Caracteristici

● Compatibil cu PS4TM
● Compatibil și cu PS3TM, PC (Direct și Xinput)
● Rețea wireless 2,4 Ghz
● Sistem de vibrații dual
● Panou tactil**
● 4 padele posterioare programabile
● Cablu de încărcare (1 m) inclus
● Înveliș moale
● Design cu efecte „metalice”
● Utilizare ergonomică și confortabilă

Caracteristici cheie

● Ergonomic și confortabil pentru sesiuni lungi de joc
● Ușor, confortabil

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SteelPlay Controller Wireless Metaltech Auriu PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SteelPlay Controller Wireless Metaltech Auriu PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.