Steel-Flex Aparat gambe PlateLoad Line PLSC

3 069.00 lei
(1 magazin)
Aparatul Presa Gambe - Steelflex PlateLoad Line PLSC este un echipament profesional destinat întăririi musculaturii picioarelor prin exercițiile de ridicare a gambelor. Cadrul robust este protejat de un strat gros de protecție pentru prevenirea zgârieturilor. Aparatul Steelflex dispune de o captușeală groasă pentru un confort ridicat în timpul antrenamentelor, mânere anti-alunecare din spumă și suporturi anti-alunecare pentru picioare. Suportul pentru picioare poate fi aju ...

Descriere - Steel-Flex Aparat gambe PlateLoad Line PLSC


Aparatul Presa Gambe - Steelflex PlateLoad Line PLSC este un echipament profesional destinat întăririi musculaturii picioarelor prin exercițiile de ridicare a gambelor. Cadrul robust este protejat de un strat gros de protecție pentru prevenirea zgârieturilor.

Aparatul Steelflex dispune de o captușeală groasă pentru un confort ridicat în timpul antrenamentelor, mânere anti-alunecare din spumă și suporturi anti-alunecare pentru picioare. Suportul pentru picioare poate fi ajustat în funcție de înălțimea utilizatorului. Aparatul folosește rulmenți de înaltă calitate cu garnituri pentru o utilizare îndelungată chiar și în sălile fitness.

Presa Gambe - Steelflex PlateLoad Line PLSC este destinat atât uzului casnic cât și celui comercial. Greutățile din imagine nu sunt incluse, se achiziționează separat!

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Steel-Flex Aparat gambe PlateLoad Line PLSC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Steel-Flex Aparat gambe PlateLoad Line PLSC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.