Steam The Bard

The Bard’s Tale IV Barrows Deep PC este un joc de tip RPG , lansat de Steam , la data de 18.09.2018 . Caracteristici: Jocul Bard's Tale IV Barrows Deep PC este revenirea triumfala a uneia dintre cele mai iconice serii de RPG din toate timpurile de pana acum. Deplasati-va intr-un sistem de lupta tactic bogat, care recompenseaza creativitatea, rezolva puzzle-uri pentru a castiga comori si avantaje si pentru a descoperi o lume frumoasa.  ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Steam The Bard

The Bard’s Tale IV Barrows Deep PC este un joc de tip RPG, lansat de Steam, la data de 18.09.2018.


Caracteristici:

  • Jocul Bard's Tale IV Barrows Deep PC este revenirea triumfala a uneia dintre cele mai iconice serii de RPG din toate timpurile de pana acum.
  • Deplasati-va intr-un sistem de lupta tactic bogat, care recompenseaza creativitatea, rezolva puzzle-uri pentru a castiga comori si avantaje si pentru a descoperi o lume frumoasa. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Steam The Bard de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Steam The Bard sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.