Status ALS1021SF

594.10 lei (1 magazin)
Acesta este un aspirator folosit in mediile de constructii, unde este nevoie de aspirat apa, praful de ciment, gled, rigips sau la raschetarea parchetului.  Sistemul include trei sisteme de filtrare, filtrul HEPA, filtrul de burete si sacul special de 20 L care pot fi folosite separat sau combinat pentru o eficienta crescuta. Pe partea frontala a capacului de plastic este montata priza optionala prevazuta pentru conectarea diferitor tipuri de scule electrice in functie de nece ...

Descriere


Status ALS1021SF

Acesta este un aspirator folosit in mediile de constructii, unde este nevoie de aspirat apa, praful de ciment, gled, rigips sau la raschetarea parchetului. 

Sistemul include trei sisteme de filtrare, filtrul HEPA, filtrul de burete si sacul special de 20 L care pot fi folosite separat sau combinat pentru o eficienta crescuta.
Pe partea frontala a capacului de plastic este montata priza optionala prevazuta pentru conectarea diferitor tipuri de scule electrice in functie de necestitate.
Spre exemplu, aspiratorul Status poate fi folosit impreuna cu un polizor unghiular daca acesta are in dotare o masca de evacuare a prafului; sau un slefuitor/rindea.
Sistemul de functionare permite pornirea automata a aspiratorului in momentul pornirii sculei atasate. 
Setul include un sac de 20L si duze de diferite forme.
Functii: absorbire mizerie, absorbire apa, suflare.

Caracteristici generale:

Tip produs: Aspirator industrial
Tip lucrare: Profesional
Tip alimentare: La retea
Suprafata lucru: Toate

Specificatii tehnice:

Putere: 1400 W
Puterea maxima a sculei optionale: 2000 W
Capacitate: 20L
Capacitate sac: 20 L
Forta maxima de absorbtie: 18 kPa
Material cilindru: Inox
Modul automat cu scula electrice: DA
Absorbtie apa: DA
Clapeta flux aer: DA
Lungime cablu: 5 m

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Status ALS1021SF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Status ALS1021SF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.