Statueta Ganesh

Statueta neagra Ganesh Ganesh statueta din os de peste negru .Ganesh este simbolul norocului in afaceri si al succesului in calatorii. ori de cate vori intreprindeti ceva nou, sunteti pe punctul de a demara o noua afacere sau vreti sa porniti intr-o calatorie, aveti nevoie de noroc si protectie. In India Ganesh zeul cu cap de elefant este protectorul celor care incep o noua afacere. Puteti amplasa o statueta cu Ganesh in magazinul , restaurantul sau hotelul dvs pentru noroc de multi cl ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Statueta Ganesh

Statueta neagra Ganesh
Ganesh statueta din os de peste negru .Ganesh este simbolul norocului in afaceri si al succesului in calatorii. ori de cate vori intreprindeti ceva nou, sunteti pe punctul de a demara o noua afacere sau vreti sa porniti intr-o calatorie, aveti nevoie de noroc si protectie. In India Ganesh zeul cu cap de elefant este protectorul celor care incep o noua afacere. Puteti amplasa o statueta cu Ganesh in magazinul , restaurantul sau hotelul dvs pentru noroc de multi clienti.

Dimensiuni statueta cu Ganesh:15cm

Material: Aceasta statueta cu ganesh este facuta din praf de os de peste amestecat cu un clei special care impreuna formeaza o material dur in care se poate sculpta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Statueta Ganesh de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Statueta Ganesh sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.