StarBaits Boilies Gl Marine Dark Green 14Mm/2.5Kg

184.99 lei (1 magazin)
Aceste boilies-uri foarte reusite contjn ingredientele necesare hranirii pestelui si un derivat avansat de muschi verde, care este solubil in apa, creand un boilies extrem de atractiv pentru crap. Impreuna cu alte componente naturale, extract de crustacee, drojdii si ficat, aceasta creeaza o sursa de hrana foarte buna, care va obtine numeroase prezentari. Acest GLM avansat ofera pescarilor un nou concept care odata ingurgitat de crap, pur si simplu devine preocupat de sursa, incurajand ...

Descriere


StarBaits Boilies Gl Marine Dark Green 14Mm/2.5Kg

Aceste boilies-uri foarte reusite contjn ingredientele necesare hranirii pestelui si un derivat avansat de muschi verde, care este solubil in apa, creand un boilies extrem de atractiv pentru crap. Impreuna cu alte componente naturale, extract de crustacee, drojdii si ficat, aceasta creeaza o sursa de hrana foarte buna, care va obtine numeroase prezentari. Acest GLM avansat ofera pescarilor un nou concept care odata ingurgitat de crap, pur si simplu devine preocupat de sursa, incurajand noi cautari pentru a gasi bilele de boilie. Utilizate in combinatie cu pop-up-uri potrivite si dip-uri, conceptul GLMarine ofera pescarilor sansa capturilor mari si zile memorabile.

- Ambalaj 2,5kg
- Diametrul bilei 14mm
Tip momeala: Boilies

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul StarBaits Boilies Gl Marine Dark Green 14Mm/2.5Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru StarBaits Boilies Gl Marine Dark Green 14Mm/2.5Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.