Star Ultra Slim pentru Huawei Mate 10 Pro (Transparent) 189922

Husa Capac Spate Ultra Slim Transparent Huawei Mate 10 Pro Husa capac spate de la Star este accesoriul perfect pentru smartphone-ul tau Iti protejeaza telefonul eficient de lovituri, zgarieturi, praf sau murdarie. In plus, are toate decupajele realizate cu scopul de a putea folosi fara probleme porturile, butoanele laterale si camera foto a telefonului. Compatibila cu Huawei Mate 10 Pro, husa Star este foarte usor de folosit si nu afecteaza functionalitatile telefonului. Este ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Star Ultra Slim pentru Huawei Mate 10 Pro (Transparent) 189922

Husa Capac Spate Ultra Slim Transparent Huawei Mate 10 Pro

Husa capac spate de la Star este accesoriul perfect pentru smartphone-ul tau
Iti protejeaza telefonul eficient de lovituri, zgarieturi, praf sau murdarie. In plus, are toate decupajele realizate cu scopul de a putea folosi fara probleme porturile, butoanele laterale si camera foto a telefonului.
Compatibila cu Huawei Mate 10 Pro, husa Star este foarte usor de folosit si nu afecteaza functionalitatile telefonului. Este transparenta si este realizata din silicon.

Star 189922
Detalii tehnice
SpecificatiiTipProtectie spate
CompatibilitateHuawei
Modele compatibileHuawei Mate 10 Pro
CuloareTransparent
MaterialSilicon
AlteleNu lasa urme pe ecran
Protectie maxima
Rezistent impotriva eroziunii
Nu lasa urme la demontare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Star Ultra Slim pentru Huawei Mate 10 Pro (Transparent) 189922 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Star Ultra Slim pentru Huawei Mate 10 Pro (Transparent) 189922 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.