Star Micronics SP742MC

1 507.67 lei (1 magazin)
Star SP742MC este o imprimanta matriciala performanta, ce poate tipari chitante in doua culori. Principalele caracteristici ale imprimantei Star SP742MC sunt: Interfata paralel (LPT); Viteza mare de imprimare, de 8.9 linii/sec; Buna calitate a imprimarii datorita configuratiei cu 9 ace; Posibilitatea folosirii de role de hartie cu latimea de 58, 69.5 ori 76 mm; Sistem tip caseta pentru alimentarea cu ribon si hartie; Design ce protejeaza de stropiri, usor d ...

Descriere


Star Micronics SP742MC

Star SP742MC este o imprimanta matriciala performanta, ce poate tipari chitante in doua culori.

Principalele caracteristici ale imprimantei Star SP742MC sunt:

  • Interfata paralel (LPT);
  • Viteza mare de imprimare, de 8.9 linii/sec;
  • Buna calitate a imprimarii datorita configuratiei cu 9 ace;
  • Posibilitatea folosirii de role de hartie cu latimea de 58, 69.5 ori 76 mm;
  • Sistem tip caseta pentru alimentarea cu ribon si hartie;
  • Design ce protejeaza de stropiri, usor de curatat cand imprimanta se utilizeaza in bucatarii sau baruri;
  • Sursa de alimentare interna si cablu de alimentare universal incluse in pachet;
  • Imprimare de chitante in doua culori, rosu si negru;
  • Cutter cu taiere partiala sau completa;
  • Fiabilitate: capul de printare tipareste aproximativ 22 milioane linii, cutter-ul executa aproximativ 1 milion de taieri.

Carcasa cu protectie impotriva stropirii cu lichide permite utilizarea Star SP742 in bucatarii si baruri. Cu tot cu sursa de alimentare integrata, imprimanta isi mentine amprenta compacta, care va economiseste spatiul de lucru. Star SP742 se poate monta pe suprafete orizontale sau verticale, inclusiv pe perete, cu ajutorul unui suport optional.

Imprimanta Star SP742 cu interfata paralel dezvolta o foarte buna viteza de imprimare datorita modului de printare bi-directional si a functiei Logic Seeking. Schimbarea hartiei se realizeaza rapid datorita sistemului "drop-in", ideal si pentru utilizatorii mai putin experimentati si pentru prevenirea intreruperilor prelungite in perioade de varf.

Indiferent ca utilizati hartie de 76, 69.5 sau 58 mm, veti putea imprima inclusiv in 2 culori, pentru a atrage atentia clientilor dumneavoastra asupra ofertelor si a altor mesaje promotionale. Driver-ul intergrat asigura o buna administrare a logo-urilor si a cupoanelor, fara a fi necesar software suplimentar.

Multumita design-ului intuitiv, Star SP742 este usor de folosit. Este compatibila cu versiunile actuale de Windows, precum si cu Vista, Linux, JavaPOS, OPOS, Mac si ESC/POS. Integrarea in infrastructura existenta se realizeaza foarte usor si rapid.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Star Micronics SP742MC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Star Micronics SP742MC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.