Stanley Telemetru laser TLM50

STANLEY Telemetru laser TLM50 Noul TLM50 realizeaza masuratori precise,de aceea nu mai este nevoie de utilizarea unei rulete,doar fixati,apasati si masurati.Acesta are aria de lucru intre 0.15-15m si o acuratete de +/- 3mm . De asemenea , vine cu un display luminat, usor de citit ,si un design compact alaturi de o greutate redusa pentru o depozitare facila. Pentru o prindere buna acesta vine cu o suprafata cauciucata ,ergonomica.Aparatul functioneaza cu 2 baterii tip AAA ,si are incor ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Stanley Telemetru laser TLM50

STANLEY Telemetru laser TLM50
Noul TLM50 realizeaza masuratori precise,de aceea nu mai este nevoie de utilizarea unei rulete,doar fixati,apasati si masurati.Acesta are aria de lucru intre 0.15-15m si o acuratete de +/- 3mm . De asemenea , vine cu un display luminat, usor de citit ,si un design compact alaturi de o greutate redusa pentru o depozitare facila. Pentru o prindere buna acesta vine cu o suprafata cauciucata ,ergonomica.Aparatul functioneaza cu 2 baterii tip AAA ,si are incorporat un sistem de inchidere automata ,pentru durabilitatea bateriei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stanley Telemetru laser TLM50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stanley Telemetru laser TLM50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.