Stanley Pistol de umflat auto, cu manometru 10 Bar® - 170533XSTN

55,97 lei (1 magazin)
Pistol de umflat auto, cu manometru 10 Bar Stanley®  - 170533XSTNPistol pentru umflarea rotilor autovehicule, motociclete, biciclete sau alte aplicatii unde necesita furnizarea de aer comprimat la o anumita presiune. Un alt bun exemplu poate sa fie hidroforul, la care perna de aer trebuie sa fie la o anumita presiune, specificata de producator pentru fiecare model in parte. ...

Descriere


Stanley Pistol de umflat auto, cu manometru 10 Bar® - 170533XSTN

Pistol de umflat auto, cu manometru 10 Bar Stanley®  - 170533XSTNPistol pentru umflarea rotilor autovehicule, motociclete, biciclete sau alte aplicatii unde necesita furnizarea de aer comprimat la o anumita presiune. Un alt bun exemplu poate sa fie hidroforul, la care perna de aer trebuie sa fie la o anumita presiune, specificata de producator pentru fiecare model in parte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stanley Pistol de umflat auto, cu manometru 10 Bar® - 170533XSTN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stanley Pistol de umflat auto, cu manometru 10 Bar® - 170533XSTN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.