Stanley Nivela CLASSIC 120cm

de la 99.50 lei
(9 magazine)
Descriere Fiola centrala incastrata ce face citirea mai usor de citit; Dimensiune: 1200 mm 2 fiole; Precizie: 0 5mm m; Nivela cu forma noua concava mai usoara si mai robusta; Margine prelucrata pentru precizie mai mare; Fiole tubulare in bloc mari pozitionate lateral; Capacele laterale speciale cresc durabilitatea la impact; Mai ergonomica; Usor de curatat dupa utilizare. ...

Descriere


Stanley Nivela CLASSIC 120cm

Descriere Fiola centrala incastrata ce face citirea mai usor de citit; Dimensiune: 1200 mm 2 fiole; Precizie: 0 5mm m; Nivela cu forma noua concava mai usoara si mai robusta; Margine prelucrata pentru precizie mai mare; Fiole tubulare in bloc mari pozitionate lateral; Capacele laterale speciale cresc durabilitatea la impact; Mai ergonomica; Usor de curatat dupa utilizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stanley Nivela CLASSIC 120cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stanley Nivela CLASSIC 120cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.