Stager Masa de taiere cu ferastrau circular 1600W 220V 250mm

674.10 lei
(1 magazin)
Ferastraiele circulare Stager cu masa de taiere sunt special concepute pentru ateliere de tamplarie, santiere si chiar utilizare casnica. Au o constructie robusta, cu multiple reglaje ale panzei pe inaltime si inclinare la 45 de grade, cu posibilitate de extindere a mesei. In functie de discul folosit se pot debita o gama larga de materiale lemnoase si plastice, la diferite unghiuri si grosimi. ...

Descriere - Stager Masa de taiere cu ferastrau circular 1600W 220V 250mm


  • Ferastraiele circulare Stager cu masa de taiere sunt special concepute pentru ateliere de tamplarie, santiere si chiar utilizare casnica.
  • Au o constructie robusta, cu multiple reglaje ale panzei pe inaltime si inclinare la 45 de grade, cu posibilitate de extindere a mesei.
  • In functie de discul folosit se pot debita o gama larga de materiale lemnoase si plastice, la diferite unghiuri si grosimi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stager Masa de taiere cu ferastrau circular 1600W 220V 250mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stager Masa de taiere cu ferastrau circular 1600W 220V 250mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.