Square Enix Marvels Guardians Of The Galaxy PS5

187.90 lei (1 magazin)
Faceți o plimbare sălbatică prin cosmos cu o nouă viziune asupra Gardienilor galaxiei Marvel. În acest joc de acțiune-aventură în persoana a treia, ești Star-Lord și, datorită conducerii tale îndrăznețe, dar îndoielnice, ai convins o echipă ciudată de eroi să ți se alăture. Unul smucit (cu siguranță nu tu) a declanșat un lanț de evenimente catastrofale și numai tu poți ține împreună imprevizibilii Gardieni suficient de mult ti ...

Descriere


Square Enix Marvels Guardians Of The Galaxy PS5


Faceți o plimbare sălbatică prin cosmos cu o nouă viziune asupra Gardienilor galaxiei Marvel. În acest joc de acțiune-aventură în persoana a treia, ești Star-Lord și, datorită conducerii tale îndrăznețe, dar îndoielnice, ai convins o echipă ciudată de eroi să ți se alăture.

Unul smucit (cu siguranță nu tu) a declanșat un lanț de evenimente catastrofale și numai tu poți ține împreună imprevizibilii Gardieni suficient de mult timp pentru a lupta împotriva topirii interplanetare totale. Dacă credeți că totul va fi planificat, sunteți în căutarea unei lumi de surprize, cu consecințele acțiunilor dvs. garantate pentru a ține Gardienii pe picioare.

În această poveste originală Marvel’s Guardians of the Galaxy, vă veți intersecta cu ființe noi și puternice și cu personaje iconice unice, toate prinse într-o luptă pentru soarta galaxiei. Este timpul să arăți universului din ce ești făcut.Conduci Gardienii Galaxiei

Jucați ca Star-Lord, deci nimic nu este interzis cu stilul tău îndrăzneț de luptă, de la Element Blasters și dropkicks-uri cu jet boot, până la bătăi în echipă. Cu Gardienii luptând alături de tine, cheamă loviturile și copleșește-ți adversarii cu atacuri semnate.

Între timp, consecințele deciziilor tale vor varia de la ușor la neașteptate pe măsură ce călătoria ta se desfășoară.O poceste noua

Formația ta recent formată de gardieni legendari este pregătită să salveze universul în această abordare proaspătă, dar fidelă, asupra Gardienilor galaxiei. Cumva, ai declanșat un lanț de evenimente catastrofale, ducând la o plimbare sălbatică prin lumi uluitoare, locuite de personaje iconice și originale Marvel.

Ridicați mixtape-ul all-star din anii '80 și pregătiți-vă să loviți.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Marvels Guardians Of The Galaxy PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Marvels Guardians Of The Galaxy PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.