Square Enix Marvels Avengers PS5

de la 283.90 lei
(4 magazine)
Descrierea Produsului: Marvel's Avengers este un viitor joc video de acțiune-aventură dezvoltat în colaborare cu Crystal Dynamics și publicat de Square Enix. Bazat pe echipa de super-eroi Marvel Comics Avengers, jocul este inspirat de mitologia de lungă durată a cărților de benzi desenate și de adaptările din alte medii. Progresați prin intermediul campaniei de un singur jucător pentru a vă reconstrui lista de Eroi și a-i restabili puterile, apoi continuați ...

Descriere


Square Enix Marvels Avengers PS5

Descrierea Produsului:

Marvel's Avengers este un viitor joc video de acțiune-aventură dezvoltat în colaborare cu Crystal Dynamics și publicat de Square Enix. Bazat pe echipa de super-eroi Marvel Comics Avengers, jocul este inspirat de mitologia de lungă durată a cărților de benzi desenate și de adaptările din alte medii.

Progresați prin intermediul campaniei de un singur jucător pentru a vă reconstrui lista de Eroi și a-i restabili puterile, apoi continuați să luptați cu AIM solo sau online cu prieteni.

Avengers Marvel începe la A-Day, unde Căpitanul America, Iron Man, Hulk, Black Widow și Thor dezvăluie un nou sediu Avengers din San Francisco.

Sărbătoarea devine mortală atunci când un inamic misterios provoacă un accident catastrofal care are ca rezultat devastarea masivă.Vinați pentru tragedie, Răzbunătorii se desființează. Cinci ani mai târziu, cu toți Super Eroii scoși în afara legii și cu lumea în pericol, o aventură întinsă se aprinde când o tânără hotărâtă pe nume Kamala Khan își propune să reasambleze și să reconstruiască Răzbunătorii pentru a opri puterea necontrolată a noii forțe secrete cunoscute sub numele de AIM.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Marvels Avengers PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Marvels Avengers PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.