Square Enix Kingdom Hearts All In One Package PS4

236.00 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Kingdom Hearts All-In-One PackagePachetul all-in-one KINGDOM HEARTS include:KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX (acces instant)KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue (Acces instant)INIMILE REGATULUI IIIInclude tastă „Midnight Blue” pentru timp limitat!Într-un efort de a opri un alt război Keyblade, Sora, Donald și Goofy au pornit într-o nouă călătorie pentru a apăra întunericul invadator.Povestea KINGDOM HEARTS se des ...

Descriere


Square Enix Kingdom Hearts All In One Package PS4

Descrierea Produsului:

Kingdom Hearts All-In-One Package


Pachetul all-in-one KINGDOM HEARTS include:

KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX (acces instant)

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue (Acces instant)

INIMILE REGATULUI III

Include tastă „Midnight Blue” pentru timp limitat!Într-un efort de a opri un alt război Keyblade, Sora, Donald și Goofy au pornit într-o nouă călătorie pentru a apăra întunericul invadator.Povestea KINGDOM HEARTS se desfășoară în multe lumi Disney, cu multe personaje celebre Disney. În ultima versiune din saga Xehanort, KINGDOM HEARTS III, se adaugă în mix toate lumile Pixar, care inspiră uimire.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Kingdom Hearts All In One Package PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Kingdom Hearts All In One Package PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.