Square Enix Final Fantasy Vii 7 Remake Intergrade PS5

Descrierea Produsului: FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE vine la pachet cu noul episod cu Yuffie ca personaj principal care introduce un nou arc de poveste entuziasmant și numeroase adăugiri de joc pe care jucătorii să le poată bucura. Lumea a căzut sub controlul Shinra Electric Power Company, o corporație umbroasă care controlează forța vitală a planetei ca energie mako. În întinsul oraș Midgar, o organizație anti-Shinra care se numește Avalan ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Square Enix Final Fantasy Vii 7 Remake Intergrade PS5

Descrierea Produsului:


FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE vine la pachet cu noul episod cu Yuffie ca personaj principal care introduce un nou arc de poveste entuziasmant și numeroase adăugiri de joc pe care jucătorii să le poată bucura.

Lumea a căzut sub controlul Shinra Electric Power Company, o corporație umbroasă care controlează forța vitală a planetei ca energie mako.În întinsul oraș Midgar, o organizație anti-Shinra care se numește Avalanche și-a intensificat rezistența. Cloud Strife, fost membru al unității de elită SOLDAT a lui Shinra, acum transformat în mercenar, îi acordă ajutorul grupului, fără să știe de consecințele epice care îl așteaptă.

Noul episod cu Yuffie este o nouă aventură în lumea FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE. Joacă-te în rolul ninja Wutai, Yuffie Kisaragi, în timp ce se infiltrează în Midgar și conspiră cu Avalanche HQ pentru a fura materia finală de la Shinra Electric Power Company.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Final Fantasy Vii 7 Remake Intergrade PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Final Fantasy Vii 7 Remake Intergrade PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.