Square Enix Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King Nintendo 3DS

Square Enix Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King Nintendo 3DS
176.22 lei
(1 magazin)
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King pentru Nintendo 3DS te va purta într-o aventură în care va trebui să restaurezi pacea într-un ţinut aflat sub semnul pericolului.Povestea începe în momentul în care un jester, Dhoulmagus, vine la castelul Trodain şi fură sceptrul regelui. Apoi, acesta îl foloseşte pentru a-l transforma pe majestatea sa într-un troll, pe prinţesă într-un cal, iar pe ceilalţi locuitori în pl ...

Descriere - Square Enix Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King Nintendo 3DS


Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King pentru Nintendo 3DS te va purta într-o aventură în care va trebui să restaurezi pacea într-un ţinut aflat sub semnul pericolului.

Povestea începe în momentul în care un jester, Dhoulmagus, vine la castelul Trodain şi fură sceptrul regelui. Apoi, acesta îl foloseşte pentru a-l transforma pe majestatea sa într-un troll, pe prinţesă într-un cal, iar pe ceilalţi locuitori în plante. Singurul care nu este afectat de blestem este un gardian al castelului care reuşeşte să scape iar acum trebuie să salveze regatul pe care a jurat că-l va proteja.
Eroul nostru va reuşi să recupereze sceptrul şi să readucă regatul Trodain la gloria de altă dată doar călătorind în mai multe ţinuturi, recrutând aliaţi şi urmând calea de distrugere provocată de Dhoulmagus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King Nintendo 3DS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King Nintendo 3DS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.