Square Enix Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch

Square Enix Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch
oferte de la
272.45 lei

(2 magazine)
Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch este un produs care va fi lansat de Square Enix la data de 12.07.2019 special pentru fanii Nintendo Switch Copiii rai ai lui Hargon sunt hotarati sa elimine toti creatorii si au pus in afara legii constructia, gatitul si crearea tuturor lucrurilor. In incercarea de a-si raspandi dogma lor distructiva, cultul calomitos surprinde constructorii lumii si toata speranta pare a fi pierduta pana ca ...

Descriere - Square Enix Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch


Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch
Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch este un produs care va fi lansat de Square Enix la data de 12.07.2019 special pentru fanii Nintendo Switch

Copiii rai ai lui Hargon sunt hotarati sa elimine toti creatorii si au pus in afara legii constructia, gatitul si crearea tuturor lucrurilor. In incercarea de a-si raspandi dogma lor distructiva, cultul calomitos surprinde constructorii lumii si toata speranta pare a fi pierduta pana cand tu, un tanar constructor de ucenici, reusi sa scapi de ghearele raului.
Dupa ce ati spalat pe tarmurile insulei Awakening, il veti intalniti pe Malroth, un tanar misterios, fara amintire a trecutului sau.
Cu ajutorul noului tau prieten neinfricat, te imbarci intr-o mare aventura pentru a aduna abilitatile necesare pentru a deveni un constructor cu drepturi depline, dar drumul pe care-l construiesti este pavat cu pericol. Numai tu poti invinge pe Copiii lui Hargon, descoperi secretele trecutului lui Malroth si descoperi ghicitorile acestui pamant misterios.
Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Dragon Quest Builders 2 2019 Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.