Square Enix Balan Wonderworld PS4

de la 95.75 lei
(3 magazine)
Descrierea Produsului: Bine ați venit la un spectacol minunat de acțiune, care nu a mai fost văzut până acum!BALAN WONDERWORLD este un joc de platformă de acțiune minunat tematic în jurul Teatrului Balan. Conduși de enigmaticul maestr numit Balan, vedetele spectacolului Emma și Leo vor folosi abilități speciale dintr-o multitudine de costume caracteristice în timp ce aventurează în țara bizară și imaginară a Wonderworld.Aici amintirile și pr ...

Descriere


Square Enix Balan Wonderworld PS4

Descrierea Produsului:


Bine ați venit la un spectacol minunat de acțiune, care nu a mai fost văzut până acum!

BALAN WONDERWORLD este un joc de platformă de acțiune minunat tematic în jurul Teatrului Balan. Conduși de enigmaticul maestr numit Balan, vedetele spectacolului Emma și Leo vor folosi abilități speciale dintr-o multitudine de costume caracteristice în timp ce aventurează în țara bizară și imaginară a Wonderworld.

Aici amintirile și priveliștile din lumea reală se amestecă cu lucrurile pe care oamenii le iubesc.

Douăsprezece povești diferite așteaptă vedetele noastre în Lumea Minunilor, fiecare cu propriile ciudățenii unice. Vor explora toate colțurile acestor etape labirintice, pline de o mulțime de trucuri și capcane, pentru a ajunge la inima fiecărei povești.Caracteristici:

- Decorul acestei povești este pământul fantastic, bizar al Wonderworld; un loc în care amintirile fericite și pozitive ale oamenilor se amestecă cu grijile și negativitatea lor neliniștită.
- Leo și Emma sunt conduși în Wonderworld de misteriosul clovn Balan și pornesc într-o călătorie pentru a găsi ceea ce este important pentru ei.
- Înainte de a se putea întoarce în lumea reală, trebuie mai întâi să restabilească echilibrul pierdut din inimile lor ...
- Peste 80 de costume diferite deschid toată acțiunea pe care ți-ai putea dori-o !:
- Vedetele spectacolului pot folosi puterile locuitorilor din Wonderworld purtând costumele lor colorate, cu peste 80 de modele diferite pe care să le încerce!
- Bate-ți dușmanii, mergi în aer, îngheață timpul sau manipulează tot felul de obiecte ... posibilitățile sunt nelimitate atunci când ridici un costum nou.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Balan Wonderworld PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Balan Wonderworld PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.