Sportmann Set trambulina cu scara Hiton 436cm

1 989.00 lei
(1 magazin)
O trambulină de 14 FT este soluția perfectă pentru persoanele care doresc sa faca miscare in aer liber. Cadrul și arcurile pentru a rezista mulți ani au fost galvanizate. Suprafata de sarit este rezistenta si are un strat de protectie la radiații UV, care îi prelungește semnificativ durata de utilizare. Construcția solidă și stabilă permite utilizarea trambulinei chiar și sub o greutate de până la 180 kg. Stâlpii care susțin plasa sunt foarte bine fixați la baza tramb ...

Descriere


Sportmann Set trambulina cu scara Hiton 436cm

O trambulină de 14 FT este soluția perfectă pentru persoanele care doresc sa faca miscare in aer liber. Cadrul și arcurile pentru a rezista mulți ani au fost galvanizate. Suprafata de sarit este rezistenta si are un strat de protectie la radiații UV, care îi prelungește semnificativ durata de utilizare. Construcția solidă și stabilă permite utilizarea trambulinei chiar și sub o greutate de până la 180 kg. Stâlpii care susțin plasa sunt foarte bine fixați la baza trambulinei cu șuruburi și cleme durabile.

Construcția sigură a trambulinei a fost proiectată astfel încât să faciliteze instalarea acesteia de către cumpărător. Picioarele au protectii de cauciuc pentru a stabiliza și mai mult întreaga trambulină. Pentru a facilita urcarea in trambulina, producătorul a inclus si o scară stabilă. Intrarea in trambulina este asigurată cu fermoar și cataramă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru dvs. sau cei dragi ca ar putea cadea din trambulină.

Plasa de siguranță pentru a-și îndeplini rolul trebuie să fie tensionată corespunzător și datorită folosirii unui snur în partea inferioară și a unei curele reglabile cu cataramă în partea superioară, toată lumea o va putea monta corespunzător.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann Set trambulina cu scara Hiton 436cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann Set trambulina cu scara Hiton 436cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.