Sportmann Set trambulina 244 cm

de la 899,00 lei (4 magazine)
Trambulina set Sportmann 244 cm respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV NORD. Cadrul trambulinei este rezistent, are diametrul de 38 mm si este fabricat din otel galvanizat. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV si la umiditate. Trambulina set Sportmann 244 cm suporta o greutate maxima de pana la ...

Descriere


Sportmann Set trambulina 244 cm

Trambulina set Sportmann 244 cm respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV NORD. Cadrul trambulinei este rezistent, are diametrul de 38 mm si este fabricat din otel galvanizat.

Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV si la umiditate. Trambulina set Sportmann 244 cm suporta o greutate maxima de pana la 120 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann Set trambulina 244 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann Set trambulina 244 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.