Spin Master Patrula Catelusilor Turnul Distractiv

de la 47.00 lei (5 magazine)
Bazat pe filmul Paw Patrol Salvati orasul aventurii gasind placile de care aveti nevoie pentru misiunea catelusului dvs. si salvand puii singuri din scoala de ascultare.Consola de control Ryder Center dezvaluie in mod magic misiunea unica a cateilor. Ce piese de actiune trebuie sa gaseasca catelul tau? Fii primul jucator care gaseste si colecteaza toate cele 4 jetoane de actiune de care ai nevoie inainte ca scoala de ascultare sa se umple de pui singuri si sa castigi! Distractie usoara ...

Descriere


Spin Master Patrula Catelusilor Turnul Distractiv

Bazat pe filmul Paw Patrol Salvati orasul aventurii gasind placile de care aveti nevoie pentru misiunea catelusului dvs. si salvand puii singuri din scoala de ascultare.Consola de control Ryder Center dezvaluie in mod magic misiunea unica a cateilor. Ce piese de actiune trebuie sa gaseasca catelul tau? Fii primul jucator care gaseste si colecteaza toate cele 4 jetoane de actiune de care ai nevoie inainte ca scoala de ascultare sa se umple de pui singuri si sa castigi! Distractie usoara in interior pentru copii - reguli simple, nu este necesara citirea pentru a juca. Un joc de societate excelent pentru distractie fara ecran, la petreceri, intalniri si nopti de jocuri de familie De la 2 la 6 jucatori.Include 1 tabla de joc, 1 turn de veghe, 1 consola centrala Ryder, 6 personaje cu standuri, 50 jetoane de actiune, 6 carti de misiune, 2 clipuri, matrita si instructiuni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spin Master Patrula Catelusilor Turnul Distractiv de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spin Master Patrula Catelusilor Turnul Distractiv sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.