Spigen Slim Armor Samsung Galaxy A10 (2019) Metal Slate

95,00 lei (1 magazin)
Carcasa SlimArmor pentru Samsung Galaxy A10 (2019) iti ofera o tehnologie incorporata de absorbtiea socului pentru a-ti proteja dispozitivul impotriva impactului, din oriceunghi. De ce trebuie sa o ai: Design incredibil de subtire, protectie premium Testata impotriva cazaturilor – MIL-STD 810G 516.6 Carcasa este fabricata printr-o tehnologie cu dublu strat Suport de telefon integrat Acces la toate porturile si functiile telefonului Design incredibil de subtir ...

Descriere


Spigen Slim Armor Samsung Galaxy A10 (2019) Metal Slate

Carcasa SlimArmor pentru Samsung Galaxy A10 (2019) iti ofera o tehnologie incorporata de absorbtiea socului pentru a-ti proteja dispozitivul impotriva impactului, din oriceunghi. De ce trebuie sa o ai: Design incredibil de subtire, protectie premium Testata impotriva cazaturilor – MIL-STD 810G 516.6 Carcasa este fabricata printr-o tehnologie cu dublu strat Suport de telefon integrat Acces la toate porturile si functiile telefonului Design incredibil de subtire, protectiepremiumCarcasa SlimArmor pentru Samsung Galaxy A10 (2019) a fost special proiectata si fabricata pentru aoferi o protectie uimitoare, in ciuda designului slim si elegant. Stratul TPUofera o tehnologie de absorbtie a socului imbunatatita, pentru a-ti protejatelefonul indiferent de unghiul impactului. Testata conformstandardelor militare MIL-STD 810G 516.6 Carcasa deprotectie Spigen Slim Armor a fost testata impotriva cazaturilor pentru aatinge standardul militar MIL-STD-810G 516.6, poti astfel sa fii sigur catelefonul tau Samsung Galaxy A10 (2019) este protejat in totalitate in timp ce ii pastreziaspectul slim si elegant. Tehnologiecu dublu stratHusa SlimArmor este fabricata dintr-un strat TPU si imbracata intr-un strat depolicarbonat dur. Aceasta combinatie hibrid iti ofera protectie premium farainsa a adauga prea mult volum.Suport detelefon integratCarcasaSpigen Slim Armor pentru Samsung Galaxy A10 (2019) vine cu un suport de telefonintegrat ca sa iti fie mult mai usor sa te uiti pe Youtube sau Netflix, savorbesti cu prietenii sau sa faci fotografii stabile, fara sa iti maiamorteasca mana sau sa iti fie teama ca vei scapa telefonul. Acces latoate porturile si caracteristicile Carcasa optimizeaza functionalitatea tuturorporturilor si a functiilor telefonului. Aceasta dispune de butoane TPUturnate, in timp ce portul pentru casti, portul de incarcare si camera suntlasate deschise pentru o utilizare usoara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spigen Slim Armor Samsung Galaxy A10 (2019) Metal Slate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spigen Slim Armor Samsung Galaxy A10 (2019) Metal Slate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.