Spigen Husa Samsung Galaxy S10e- Slim Armor - Black

84.99 lei (1 magazin)
Spigen Slim Armor este o serie de huse pentru telefon rezistente, cu design in dublu strat. Fabricat din materiale premium de calitate - TPU și PC. Primul furnizează o baricadă de protecție absorbantă împotriva șocurilor în jurul telefonului, al doilea adaugă durabilitate și rezistență convingătoare împotriva zgârieturilor, a cazaturilor și a altor daune zilnice. Husa oferă protecție certificată Mil-Grade, cu tehnologie de perne de aer și model interior special. De ...

Descriere


Spigen Husa Samsung Galaxy S10e- Slim Armor - Black

Spigen Slim Armor este o serie de huse pentru telefon rezistente, cu design in dublu strat. Fabricat din materiale premium de calitate - TPU și PC. Primul furnizează o baricadă de protecție absorbantă împotriva șocurilor în jurul telefonului, al doilea adaugă durabilitate și rezistență convingătoare împotriva zgârieturilor, a cazaturilor și a altor daune zilnice. Husa oferă protecție certificată Mil-Grade, cu tehnologie de perne de aer și model interior special. De asemenea, are decupaje precise pentru acces ușor la toate porturile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spigen Husa Samsung Galaxy S10e- Slim Armor - Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spigen Husa Samsung Galaxy S10e- Slim Armor - Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.