Speedlink Jazz Usb Usb Charger XBOX SERIES X

119.09 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Speedlink: Jazz USB USB Charger - Xbox Series X Încărcătorul USB JAZZ vă va încărca rapid și fiabil gamepad-urile fără fir pentru Xbox Series X și S. Stația de încărcare compactă este alimentată direct de consolă sau de orice alt port USB (cel puțin 500mA) - cum ar fi pe computer sau notebook. Dispozitivul poate încărca până la două controlere în același timp și le va menține în siguranță.Amb ...

Descriere


Speedlink Jazz Usb Usb Charger XBOX SERIES X

Descrierea Produsului:
Speedlink: Jazz USB USB Charger - Xbox Series X


Încărcătorul USB JAZZ vă va încărca rapid și fiabil gamepad-urile fără fir pentru Xbox Series X și S. Stația de încărcare compactă este alimentată direct de consolă sau de orice alt port USB (cel puțin 500mA) - cum ar fi pe computer sau notebook.

Dispozitivul poate încărca până la două controlere în același timp și le va menține în siguranță.Ambele pachete de baterii NiMH au o încărcare de 1100mAh fiecare la 2,4V, asigurând distracție de jocuri de lungă durată.
Caracteristici:
- Stație de încărcare pentru controlere originale pentru Xbox Series X, S și Xbox One.
- Stabil în picioare.
- Sistem de prindere convenabil.
- Încărcați prin consolă sau orice port USB.
- Încărcați simultan până la două controlere.
- 2 acumulatori și 4 clapete pentru seria X / S și One.
- Cablu de încărcare Micro-USB detașabil.
- LED-uri de stare.
- Lungime cablu: 1,5m.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Speedlink Jazz Usb Usb Charger XBOX SERIES X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Speedlink Jazz Usb Usb Charger XBOX SERIES X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.