Speedlink Floating Grip R , Wall Mount White XBOX ONE

120.71 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: FLOATING GRIP, wall mount White - XBOX ONE Suportul de perete FLOATING GRIP pentru XBOX One vă permite să afișați sau să ascundeți ușor consola într-un mod frumos pe perete.  Designul, calitatea și funcționalitatea sunt câteva dintre caracteristicile cheie pentru produsele FLOATING GRIP. Toate suporturile de perete FLOATING GRIP sunt proiectate cu accent pe funcționalitate pentru a vă menține consola stabilă și sigură atu ...

Descriere


Speedlink Floating Grip R , Wall Mount White XBOX ONE

Descrierea Produsului:
FLOATING GRIP, wall mount White - XBOX ONE


Suportul de perete FLOATING GRIP pentru XBOX One vă permite să afișați sau să ascundeți ușor consola într-un mod frumos pe perete. 

Designul, calitatea și funcționalitatea sunt câteva dintre caracteristicile cheie pentru produsele FLOATING GRIP. Toate suporturile de perete FLOATING GRIP sunt proiectate cu accent pe funcționalitate pentru a vă menține consola stabilă și sigură atunci când este montată.

Datorită designului special, cablurile care țin XBOX One în sistemul de montare nu acoperă niciun port sau intrare. În plus, suportul de perete permite 360 ​​de grade de ventilație în jurul XBOX One.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Speedlink Floating Grip R , Wall Mount White XBOX ONE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Speedlink Floating Grip R , Wall Mount White XBOX ONE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.