Spartan Gear Controller Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch

de la 133.83 lei
(2 magazine)
Controller Spartan Gear Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch Controller Spartan Gear Mora Bluetooth Wired PC/Nintendo Switch este un accesoriu lansat de Spartan Gear, la data de 17.07.2018. Caracteristici: Functia fara fir compatibila numai cu comutatorul Senzor de miscare (numai cu comutator) Cablu de 3 m inclus Functia cu fir compatibila cu PC-ul si comutatorul Functia de vibratie, sustinuta de doua motoare Controller Spartan Gear Mora Bluetooth Wired Pc/Ni ...

Descriere


Spartan Gear Controller Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch

Controller Spartan Gear Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch Controller Spartan Gear Mora Bluetooth Wired PC/Nintendo Switch este un accesoriu lansat de Spartan Gear, la data de 17.07.2018.

Caracteristici:
  • Functia fara fir compatibila numai cu comutatorul
  • Senzor de miscare (numai cu comutator)
  • Cablu de 3 m inclus
  • Functia cu fir compatibila cu PC-ul si comutatorul
  • Functia de vibratie, sustinuta de doua motoare
Controller Spartan Gear Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spartan Gear Controller Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spartan Gear Controller Mora Bluetooth Wired Pc/Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.