Sony Uncharted Legacy Of Thieves Collection PS5

239.00 lei (1 magazin)
Cumpara Joc Uncharted Legacy Of Thieves Collection pentru PlayStation 5Caută-ți norocul și lasă-ți amprenta pe hartă în Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Descoperă poveștile cinematografice palpitante și cele mai mari seturi de acțiune de succes din franciza Uncharted, pline de tot spiritul, viclenia și momentele exagerate ale iubiților hoți,Nathan Drake și Chloe Frazer. La câțiva ani după ultima sa aventură, Nathan Drake, vânător de averi ...

Descriere


Sony Uncharted Legacy Of Thieves Collection PS5

Cumpara Joc Uncharted Legacy Of Thieves Collection pentru PlayStation 5Caută-ți norocul și lasă-ți amprenta pe hartă în Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Descoperă poveștile cinematografice palpitante și cele mai mari seturi de acțiune de succes din franciza Uncharted, pline de tot spiritul, viclenia și momentele exagerate ale iubiților hoți,Nathan Drake și Chloe Frazer.

La câțiva ani după ultima sa aventură, Nathan Drake, vânător de averi pensionat, este forțat să se întoarcă în lumea hoților.Soarta îl cheamă atunci când Sam, fratele presupus mort al lui Drake, reapare căutând ajutorul acestuia pentru a-și salva propria viață și oferindu-i o aventură căreia Drake nu-i poate rezista.

Cea mai mare aventură a lui Drake îi va testa limitele fizice, hotărârea și, în cele din urmă, ceea ce este dispus să sacrifice pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește.

Aflați în căutarea comorii pierdute de mult timp a căpitanului Henry Avery, Sam și Drake pornesc în căutarea Libertalia, utopia piraților din adâncul pădurilor din Madagascar,ceea ce duce la o călătorie în jurul globului prin insule din junglă, orașe îndepărtate și vârfuri înzăpezite, în căutarea averii lui Avery.Caracteristici:

- Combaterea fluidă și traversarea cu ajutorul cârligului de prindere creează piese de acțiune și mai dinamice și mai palpitante.
- Un decor cu totul nou pentru aventură pe coasta de sud-vest a peninsulei indiene, cu un amestec exotic de medii urbane, junglă și ruine antice.
- Piese de decor pline de acțiune și narațiunea captivantă pe care fanii s-au obișnuit să le aștepte.
- Se bazează pe gameplay-ul aclamat al francizei Uncharted cu sisteme actualizate și rafinamente, inclusiv lupta cinematică, explorarea și traversarea unor medii uluitoare, puzzle-uri complexe și multe altele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Uncharted Legacy Of Thieves Collection PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Uncharted Legacy Of Thieves Collection PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.