Sony The Nioh Collection PS5

de la 119.90 lei (2 magazine)
Descrierea Produsului: Sfidă moartea și dezlănțuie-ți întunericul. În această colecție expansivă, călătoriți prin Japonia din epoca Sengoku pentru a vă confrunta cu dușmani de coșmar și războinici legendari într-o luptă hardcore rapidă. Stăpânește calea samurailor din Nioh, apoi dezlănțuie-ți întunericul interior în Nioh 2 - fiecare remasterizat expert și îmbunătățit pentru PS5 ™. &bul ...

Descriere


Sony The Nioh Collection PS5

Descrierea Produsului:Sfidă moartea și dezlănțuie-ți întunericul.În această colecție expansivă, călătoriți prin Japonia din epoca Sengoku pentru a vă confrunta cu dușmani de coșmar și războinici legendari într-o luptă hardcore rapidă. Stăpânește calea samurailor din Nioh, apoi dezlănțuie-ți întunericul interior în Nioh 2 - fiecare remasterizat expert și îmbunătățit pentru PS5 ™.• Descoperiți saga Nioh completă cu toate cele șase expansiuni majore incluse.

• Luptați împotriva amenințării Yokai la o viteză de 120 fps * cu timpi de încărcare ultra-rapizi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony The Nioh Collection PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony The Nioh Collection PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.