Sony Statie de Incarcare DualSense pentru PlayStation 5 (Alb)

de la 149.00 lei (2 magazine)
Incarca simultan pana la doua controlere fara fir DualSense™ si conecteaza-le rapid si simplu, datorita designului cu clic al statiei de incarcare. Controlerele tale se incarca la fel de rapid ca atunci cand sunt conectate la consola PS5™ – pentru a putea elibera porturi USB fara a sacrifica din performanta.   Incarca doua controlere Incarca simultan pana la doua controlere fara fir DualSense™, fara a fi necesar sa le conectezi la consola PlayStation®5.   Elib ...

Descriere


Sony Statie de Incarcare DualSense pentru PlayStation 5 (Alb)

Incarca simultan pana la doua controlere fara fir DualSense™ si conecteaza-le rapid si simplu, datorita designului cu clic al statiei de incarcare. Controlerele tale se incarca la fel de rapid ca atunci cand sunt conectate la consola PS5™ – pentru a putea elibera porturi USB fara a sacrifica din performanta.
 
Incarca doua controlere
Incarca simultan pana la doua controlere fara fir DualSense™, fara a fi necesar sa le conectezi la consola PlayStation®5.
 
Elibereaza porturi USB
Controlerele tale se incarca la fel de rapid ca atunci cand sunt conectate la consola PS5™ – pentru a putea elibera porturi USB fara a sacrifica din performanta.
 
Design cu clic
Conecteaza controlerele fara fir DualSense rapid si simplu, datorita designului cu clic al statiei de incarcare, si lasa-le sa se incarce in functie de cum ai nevoie.
 
 
 

PS-SO-9374107
Detalii tehnice
CaracteristiciTipStatie Incarcare
CompatibilitatePS5
PentruPS5

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Statie de Incarcare DualSense pentru PlayStation 5 (Alb) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Statie de Incarcare DualSense pentru PlayStation 5 (Alb) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.